Étterem

  Az 1983 óta Kecskemét közkedvelt, a 44-es békéscsabai főút kivezető szakaszán található vendéglátó egysége, a Szőlőfürt Fogadó, mely máig megőrizte családias hangulatát. Népszerű a napi menü kínálatunk, és nem véletlenül, hiszen négyféle levesből, ötféle főételből választhatnak, illetve tésztaétellel, desszerttel és savanyúsággal tesszük teljessé választékunkat, igen kedvező áron.

Szőlőfürt Fogadó

  A vasárnapi szabadszedéses, svédasztalos étkeztetés ugyancsak hagyományossá vált az évek során a Szőlőfürt Fogadó, ahol családi és baráti összejövetelek, állófogadások, céges rendezvények, lebonyolítására is rendszeresen vállalkozunk tapasztalt, kitűnően felkészült szakemberekből álló csapatunkkal.

  Az esküvői vacsorákat különösen célszerű itt megtartani, hiszen grátisz lakrészt kínálunk a fiatal párnak a panzióban, illetve kényelmes és olcsó szobákat a messzebbről érkező vendégeknek.    

 

  A különböző gasztronómiai napok rendezése ugyancsak évtizedes hagyomány a Szőlőfürtben.

  A Szőlőfürt Fogadó megnyitása óta, több remek szakember vezette éttermünket, illetve a panziót. Mi a nyomdokaikat követve, a hagyományokat tiszteletben tartva, de színesebb, frissebb, fiatalosabb lendülettel igyekszünk működtetni éttermünket, még nagyobb szerepet játszva a város gasztronómiai életében. 

Rohanó életünkben szánjon néhány percet, netán órát arra, hogy betérjen hozzánk. Cserébe legjobb tudásunkkal igyekszünk adni egy helyet:

„…ahol a természet teremtette szabadság és harmónia uralkodik, ahol állandó a nyugalom és a boldogság, ahol minden és mindeni azért létezik, hogy Ön legyen a vendég.”

/Brillat Savarin/
 
   
   
   

 

Étterem terasz
Megterített Étterem
italpult
Bejárat
Házassági évforduló díszítés
50. házassági évforduló fő asztal
Sajttal sonkával töltött pulykamell, sültburgonyával
Diós csirkemell szedres barackmártással, burgonyaropogóssal Dióba forgatott grillezett csirkemell, zamatos gyümölcsszósszal gazdagítva
Cigánypecsenye, kakastaréjjal Pácolt tarjaszeletek vaslapon sütve, sült kolozsvári szalonnával, hasábburgonya és házi vegyes saláta körítéssel
Szőlőfürt Fogadó Étterem
50. házassági évforduló
Étterem rendezvénykor